KOTISIVU
TUOTTEET
TARJOUKSET
KURSSIT
TAPAHTUMAT
NALLE KORJAAMO
HISTORIA
YHTEYS
IN ENGLISH
TEDDY BEAR FACTORY  -  HANDMADE IN FINLAND
UUTISETKikka Tevajärvi nalledesigner Teddy Bear Factory

20 VUOTTA NALLENTEON OPETUSTA JUHLAVUOSI ALKAA!

Aloitin 20 vuotta sitten nallenteon aivan sattumalta! Ensimmäinen nalleni oli aivan hiiren näköinen, olin laittanut päänkeski kappaleen väärinpäin... Ei se tahtia haitannut. Kun ensimmäiset 100 nallea oli väännetty mikä mistäkin materiaalista (miesten vanhat karvahatut, kashmirtakit ym.) aloin saada kurssituspyyntöjä ympäri Suomea. Minä, joka olin ollut surkein oppilas koulun käsityötunneilla. Opettajakin ehdotti vain, että olisin ottanut pyykkipojan suulle, kun vain puhua pälpätin tunneilla eikä lakanan välipitsistä tullut suoraa ja välillä se taisi olla mustaa...

Mutta niinpä elämä kouluttaa ahkeraa näprääjää. Onneksi olin ollut kielten tunneilla ahkerana, ja sain otettua yhteyttä Saksaan oikein suoraan mohairtehtaalle, että jos laittaisivat oikeata nallentekoainetta minulle. Siellä taisivat nauraa, koska kohtelias kirje tuli, että emme toimita käsityöläisille, pitää olla lelutehdas taikka maahantuonti liike. Koska mohairia ei saanut mistään Suomesta, perustin tehtaan "Teddy Bear Factoryn"... eipä Saksassa auttanut muu kuin toimittaa! Myöhemmin olemme tehdaskäyntien yhteydessä nauraneet tälle firman aloitustavalle, mutta mohairia on kulkenut Suomeen, Ruotsiin, Venäjälle, Itävaltaan, Brasiliaan, Italiaan kauttamme. Schulten mohairtehdas on laittanut meidät oikein sivujensa "maailmankartalle" hyvän myynnin ansiosta. Olen suunnitellut opetuskäyttöön kurssilaisellemme 10 nallen kaavat, joita oppilaat voivat vapaasti käyttää myös pienimuotoista myyntiä varten. (Ei Kiinaan vietäväksi) Marco, Otto, Henrietta, Henrikki, Vilasinee, Valentino, Valentina, Musta Rudolf, Samettisilmä ja Orvokki. Kaavoillamme voit kurssin käytyäsi jatkaa myös nallenteon opetusta omille oppilaillesi. (Vaatii eri luvan Teddy Bear Factoryltä) Tervetuloa maailman hauskimman harrastuksen pariin! Katso KURSSIT linkistä talven ja kevään 2007 kurssit. Nyt kurssit Padasjoella majoituksen ja puolihoidon kera!

Tervetuloa Billnäsin vanhaan ruukkimiljööseen kädentaitomessuille, pe-su 27.-29.07.2012
Lisätietoja »

Olemme paikalla myymässä nallentekotarvikkeita ja ihania mohaireita!

 

Tervetuloa Nukke- ja Nallemarkkinoille vanhalle ylioppilastalolle
sunnuntaina 2.12.2007 kello 11-16.
Teddy Bear Factory pöydällä mohaireita ja viskooseja ym. tarvikkeita!

Tervetuloa Nukke- ja Nallemessuille Helsinkiin Vanhalle ylioppilastalolle sunnuntaina 03.12.2006. Siellä käynnistyy juhlavuotemme "15 vuotta nallenteon opetusta Suomessa" Paljon tarjouksia kojullamme ! Esille emme saa kaikkia mohaireita, jos haluat jotain tilaa ennakkoon numerosta 050-525 2597. Teddy Bear Factory ei tänä vuonna 2006 osallistu Tampereen Kädentaito messuille. Kaikki tilaukset, jotka ovat tehty ajalla 13.11 - 19.11.2006 toimitetaan ilman toimituskuluja!

Teddy Bear Factory Workshop avautuu Padasjoella heinäkuussa.
Ilmoittaudu non-stop kurssille. Heinäkuun ajan pyörii kurssit koko ajan.
Voit tulla kursseille oman aikataulusi mukaisesti.
Yöpymismahdollisuus! Tiedustele. 050-5252597/ Kikka Tevajärvi tai
sähköpostilla: kikka@teddybearfactory.fi

Teddy Bear Factory Tampereen Pirkkahallissa Kädentaidot messuilla
18-20.11.2005 osastolla A 1033 . TERVETULOA!

Teddy Bear Factory Nukkeyhdistyksen järjestämillä Nukke ja Nallemarkkinoilla Vanhalla Ylioppilastalolla 27.11. Tervetuloa!

Teddy Bear Factory mukana Nukke- ja nallemarkkinat Seinäjoella 19-20.03.2005 osoitteessa: Seinäjoen Ammattioppilaitos, Törnäväntie 24
avoinna la 10-16 ja su 11-16 TERVETULOA!


KÄDENTAITO MESSUT TAMPEREELLA

Vuonna 2004 Teddy Bear Factory ei osallistu Kädentaito messuille, koska olemme vetämässä tilauskurssia juuri sinä viikonloppuna.
Kaikille asiakkaillemme, jotka aikoivat hankkia mohaireja ja nallentekotarvikkeita messuilta saavat tehdessään tilauksen 08-20.11.2004 välisenä aikana tilauksen POSTIMAKSUTTA. (tilauksen alaraja 20 euroa) tilaus@teddybearfactory.fi Jos et vielä ole Teddy Bear Factoryn sähköpostituslistalla lähetä yhteystietosi, niin saat MESSUTARJOUKSET sähköpostilla. Lähetä yhteystietosi osoitteeseen: info@teddybearfactory.fi

SYKSYN KARVAPÄIVÄT JOULUKUUSSA HELSINGIN PUIKKOTIELLÄ!

Tule tutustumaan uutuuksiin. 10 erilaista mohairia saapunut suoraan kangaspuilta Schultelta! Upeita uutuuksia. Karvapäivät 02-04.12.2004 kello 11:00-18:00 joka päivä. Osoite Puikkotie 15 00750 Helsinki. Soita tulostasi etukäteen 050-5252597, niin nallemuorit laittavat glögipannun kuumenemaan! TERVETULOA!

FORMA MESSUT HELSINGIN MESSUKESKUKSESSA

{ 03-05.09.2004 }
Teddy Bear Factory on toista kertaa mukana lahja- ja sisustustavaramessuilla
näytteilleasettajana.  Esillä ovat tietysti mohairkarvat sekä muut nallentekomateriaalit.  Uutuutena ovat valmiit nallekarhut ja erilaiset sisustustavarat.
Ensiesittelyssä Teddy Bear Factory Decor! Tervetuloa osastollemme Halli 4 osasto B5.
Messuille pääsee ainoastaan kutsukortin saaneet.

MOHAIRKARVOJEN JA NALLETARVIKKEIDEN VARASTOMYYMÄLÄ HELSINGISSÄ

Varastomyymälä avoinna sopimuksen mukaan syyskuun 2004 alusta.  Soita
ja varaa aika! 050-5252597 tai sähköpostilla info@teddybearfactory.fi

KARVAPÄIVÄT PADASJOEN KANTRIKAUPASSA

{ 27-29.11.2003 klo 11-18 }
Tervetuloa vuosittain järjestettäville karvapäiville! Padasjoella, paikallisessa sisustuspuodissa, osoitteessa: Kellosalmentie 3 17500 PADASJOKI
Tarjolla: mohairia, viskoosia, niveliä, ääniä, jäniksenpäitä, nukenpäitä, pyjamapusseja, lasisilmiä, muovisilmiä, nallekortteja, kirjoja, joululahjoja ym. kivaa tietysti kaikki tarjoushintaan!
Glögi ja kahvitarjoilu.  Tiedustelut: 050-5252597

 TERVETULOA!

KÄDENTAIDOT MESSUT

{ 14-16.11.2003 }
Marraskuussa 2003, jo kahdeksannen kerran, on jälleen valtakunnan vetovoimaisimman käsi- ja taide- teollisuustapahtuman aika – Kädentaidot 2003 – messu avaa joulun odotuksen lämpimissä tunnelmissa Tampereen Pirkka-hallissa. Tapahtuma tuo kokoon kymmenettuhannet alan ammattilaiset ja harrastajat, jotka esittelevät kättensä töitä sekä virikkeiden tuojana ja käsityöharrastuksen toteuttamiseen: karheita, pehmeitä, lämpimiä, luonnonmateriaaleja, käteen sopivia työvälineitä ja tarvikkeita. Teddy Bear Factory ylpeänä esittelee nallenteko materiaalit sekä työesityksessään paljastaa nallenteon salat kiinnostuneille. TERVETULOA!
Osastomme numero on A-hallissa A652

TBFUN CLUB MATKA LONTOOSEEN TAMMIKUUSSA 2004

TBFunClubin vuosittainen klubimatka on siirretty yleisön pyynnöstä
tammikuulle 2004.  Lähdemme yhdessä tarkastamaan Lontoon nalle-
paikat, kirpputorit, museot ja tietysti alennusmyynnit Harrodsin 
tavaratalossa. Käymme syömässä Alastoman Kokin Jamie Oliverin
ravintolassa. (Edellyttäen, että jonotuslistalta saamme pöydän, muussa
tapauksessa ruokailemme jossain muussa trendipaikassa.)

Matkaohjelma:

Lento Päivä Reitti Lähtö Saapuminen
AY 833 29.01.04 Helsinki - Lontoo 16:00 17:10
AY 834 01.02.04 Lontoo - Helsinki 18:05 23:00

Matkan hinta:  Eur 790,00 per henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa. Matkan hintaan sisältyy: Edestakaiset lennot turistiluokassa, lentokenttäverot, majoitus ensimmäisen luokan hotellissa, aamiaiset, lentokenttäkuljetukset ja juhlaillallinen lauantai iltana. Tarkempi matka-ohjelma lähetetään halukkaille. Laita sähköpostilla kysely kikka@teddybearfactory.fi niin saat tarkan ohjelman. Matka toteutuu, jos matkalle ilmoittautuu vähintään 15 henkeä. 

NALLEKARHU 100 -VUOTTA Juhlamatka TBFunClubilaisille

{ 5.-9.12.2002 }
TBFunClubin vuosittainen klubimatka suuntautuu tänä vuonna – kuinkas muuten- nallekarhun synnyinsijoille Saksan Giengeniin, jossa vierailemme legendaarisen lelutehtaan Steiffin nallekarhumuseoon. (samalla jouluostoksille Saksan markkinoille)

Matkaohjelma
Lento Päivä Reitti lähtö saap.
AY807 05.12 . Helsinki-Muenchen 16:10 17:50
AY804 09.12. Muenchen-Helsinki 10:20 14:00
Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentokentällä kello 114:10, kahvit ja tiedotustilaisuus.
Lähtö kello 16:10 Finnairin reittilennolla Muencheniin, jonne saavumme kello 17:50.
Majoittuminen Hilton hotelliin. Seuraavana aamuna heti aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Giengeniä junalla. Tutustummme Steiffin historialliseen ja ainutlaatuiseen nallemaailmaan kautta aikojen. Ostoksia voi tehdä Steiffin lelumyymälässä. Illalla takaisin Muencheniin. Koska on Suomen Itsenäisyyspäivä menemme juhlaillalliselle Hilton hotellin ravintolaan, jossa runsas buffet pöytä. Seuraavat päivät ovat varatut kiireettömälle ohjelmalle; jouluostoksille saksalaisissa ostosparatiiseissa. Halukkaille (heille, jotka eivät ole koskaan tehneet)on mahdollisuus perehtyä nallenteon saloihin. Etukäteisvaraus!
Matkan hinta: € 680,- per henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa. Jos haluaa
Yhden hengen huoneen on lisämaksu € 120. Hintaan sisältyy edestakaiset lennot, lentokenttäverot, majoitus ensimmäisen luokan hotellissa, lentokenttäkuljetukset, junamatkaliput Muenchen –Giengen-Muenchen, juhlaillallinen (alkoholipitoiset juomat eivät sisälly) ja suomenkielisen matkanjohtajan palvelut. Matkan hintaan ei sisälly vakuutuksia. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa.
Toteutuakseen matkalle on ilmoittauduttava vähintään 15 henkeä.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla kikka@teddybearfactory.fi tai puhelimitse 050-336 78 79
Lue matkakertomus

LAPSUUTENI JOULU-NÄYTTELY KENKÄREROSSA

{ 17.11-23.12.2002 }
Mikkelissä, Kenkäveron upeassa matkailukohteessa, jonka ylpeys on Suomen suurin ja kaunein pappilan päärakennus ja tunnelmallinen pappilamiljöö, järjestetään 17.11-23.12.2002 välisenä aikana ”Lapsuuteni Joulu”-näyttely. Se esittelee nostalgisia jouluun liittyviä käsi- ja taideteollisuus tuotteita. Mukaan on kutsuttu eri puolilta Suomea joukko sellaisia suunnittelijoita, valmistajia ja käsityöntaitajia, joiden tuotteet ja ideat sopivat jouluteemaan. Myös Teddy Bear Factory on kutsuttu joukkoon. Olemme siellä nallentekopakkauksien ja uusien nallemalliemme kanssa. Olemme siellä myös nallenteko työnäytöstä pitämässä lauantai ja sunnuntai 14-15.12. Tervetuloa oppimaan nallenteon salat. Samalla voit ostaa nallentekopakkauksen, ja ehdit sen vielä valmistamaan pukinkonttiin! Kenkäveron näyttely on avoinna ma-su kello 10-18.00 Kenkävero sijaitsee n. 1km kävelymatkan päässä Mikkelin torilta. TERVETULOA!

KÄDENTAIDOT MESSUT

{ 15-17.11.2002 }
Marraskuussa 2002, jo seitsemännen kerran, on jälleen valtakunnan vetovoimaisimman käsi- ja taide- teollisuustapahtuman aika – Kädentaidot 2002 – messu avaa joulun odotuksen lämpimissä tunnelmissa Tampereella. Tapahtuma tuo kokoon kymmenettuhannet alan ammattilaiset ja harrastajat, jotka esittelevät kättensä töitä sekä virikkeiden tuojana ja käsityöharrastuksen toteuttamiseen: karheita, pehmeitä, lämpimiä, luonnonmateriaaleja, käteen sopivia työvälineitä ja tarvikkeita. Teddy Bear Factory ylpeänä esittelee nallenteko materiaalit sekä työesityksessään paljastaa nallenteon salat kiinnostuneille. TERVETULOA!
Osastomme numero on 1109. www.tampereenmessut.fi

NALLEKARHU 100 VUOTTA NALLENÄYTTELY

Teddy Bear Factory järjesti heinäkuussa 2002 Padasjoen Kantrikaupassa, paikallisessa sisustus ja mökkiläis- puodissa, sen peräkammarissa, joka on pyhitetty erilaisille kesänäyttelyille: 100-vuotisjuhla vuottaan viettävän
Teddy Bearin kunniaksi nallenäyttelyn. Nallekarhuja oli esillä noin 150, 25 eri nallen tekijältä. Näyttelyssä kävi sata päin vieraita. Siellä järjestettiin yleisökilpailu, jossa yleisö sai antaa äänensä suosikkinallelleen. Nallekarhuilla oli sydämen kohdalla numero lappu, jonka mukaan äänet annettiin. Kilpailun ja näyttelyn ylivoimainen suosikki ja voittaja oli Maarit Salosen ”Tunnettu Kalamies” 3 nallen trio. Kaikki 3 saivat yhteensä koko äänipotista n. 33 % äänistä, joten he voittivat ensimmäisen, toisen ja kolmannen sijan.

 


Joulushoppi Padasjoen
Kantrikaupassa

Nalletarvikkeiden
ohella ihania lahja ja sisustustavaroita.
Paljon erilaisia enkeleitä!
 
Kellosalmentie 3
17500 PADASJOKI
P.050-5252597
TERVETULOA!

Vanhanajan nallekarhun
tekokurssi 2 illassa

Käy ilmoittautumassa ja ehdottamassa Sinulle sopivaa iltaa!Kurssimaksu 30 euroa plus materiaalit alk.17E

"Karvapäivät" Padasjoella
Padasjoen Kantrikaupassa 27-29.11.03, klo 11-18
lisätietoa
TERVETULOA!

Teddy Bear in LONDON
klubimatka 
29.01.-01.02.2004
Lähdetään kiertämään Lontoon parhaat paikat yhdessä!
Tilaa esite 050-5252597

Kädentaitomessut
Tampereen Pirkka-
hallissa 14-16.11.03
osasto 652ANALLENÄYTTELY

Nallekarhu 100 vuotta 
Juhlavuosi jatkuu !! Juhlavuoden kunniaksi TBFactory järjesti kesällä Padasjoen Kantrikaupassa ”Nallekarhu 100 vuotta” -näyttelyn 1.7.-30.7.2002.

Nalle 100 vuotta
5.-9.12.2002
Juhlamatka klubilaisille Steiffin nallemuseoon Saksan Giengeniin.
Lue matkakertomus.